Bingo er sosialt, enkelt og spennende!

 

Alt du trenger for å komme i gang er ett spilleark, en tusj og en slump med flaks. Innsatsen er fra kr. 5,- og premiene er mellom kr. 50,- til kr. 30.000,-.

 

Bingo på 1 – 2 – 3 ( en liten innføring).

 

 1. Besøk en av våre spillehaller, finn deg et ledig bord, og vent til våre salgs- og servicemedarbeidere kommer bort til deg med spilleark. Husk også å kjøpe en tusj til å krysse tall med. Vi selger ark til hvert spill og du velger selv hvor mange ark du ønsker å kjøpe, og til hvilket spill. Er du helt ny anbefaler vi at du begynner med ett spilleark. Nytt spill ca. hvert 15 min.
 2. Du er nå klar for spill. Som regel er det om å gjøre å være den første til å få krysset en rekke, to rekker, tre rekker osv. og vi spiller som regel kun om vannrette rekker! Rekkene må̊ oppnås innenfor ett og samme spillefelt for å få gevinst.
  Hos oss kan du spille 75- og 90- talls bingo. I 75- talls bingo trekkes det tall fra 1-75 og på disse spilleark vil det stå B I N G O over hver kolonne. Når vi leser Birger 8. vet du at tallet er å finne i kolonne 1. på spille arket. Leser vi Ivar 20. er tallet å finne i kolonne 2. osv.
  Birger =           1 - 15 
  Ivar =            16 - 30
  Nils =            31 - 45
  Gunnar =       46 - 60
  Ole =             61 - 75

 3. Er du den første til å få en rekke, to rekke, tre rekke osv, må du rope BINGO høyt og tydelig etter at tallet du får bingo på er ropt opp. Nederst til høyre på ditt spilleark hvor du har krysset for bingo står det et kontrollnummer som du må lese opp slik at bingoen blir godkjent, og du kan få utbetalt din gevinst.

Vi gratulerer en vinner med Jackpot på kr. 30.000,-

 

Data Bingo på 1 – 2 – 3

Fortsatt usikker på spillereglene? Ønsker du å maksimere din innsats? Eller har du brukket armen eller mistet stemmen? Da skal du prøve databingo.

 1. Registrer deg hos vår salgs- og servicemedarbeider og få ett spillekort
 2. Fyll på ønsket innsats på spillekortet i en ladestasjon
 3. Putt spillekortet i en spilleterminal og kjøp elektroniske spilleark.

 

Spiller du data bingo krysses tallene elektronisk og en eventuell gevinst går rett inn på ditt personlige spillekort. Ingen kryssing og kun jubelrop

Med et spillkort får du også tilgang til flere av våre spennende spill. Joker77, UFO, Ragnarokk, QUICK bingo for å nevne noen. Se info om våre automatspill her.