Lag og Foreninger

Spill hos oss og støtt ditt lokale lag/ forening!

Max arrangerer spill til inntekt for lokale lag og foreninger i Norge. Pr. i dag støtter vi over 150 lokale lag og foreninger. Og i de siste årene har vi utbetalt over 13. millioner kroner i støtte til disse.

 

Hvordan søke om å få støtte:

For å kunne motta støtte fra våre spill må laget/foreningen være såkalt lotteriverdig. Det vil si godkjent i Lotteri og Stiftelsestilsynet. Søknadsskjema ligger på lotteri og stiftelsestilsynets hjemmeside www.lottstift.no . Er dere alt godkjent som lotteriverdig organisasjon sender dere en henvendelse til oss og vi setter dere på venteliste. Får dere plass blir dere kontaktet og får oversendt en samarbeidsavtale og søknadspapirer. Det er vi som bingoentreprenør som innsender søknadene til Lotteritilsyn innen fristen. Max Spill tar opp lag/foreninger en gang hvert år, og senest i midten av september.

 

Hvordan utbetales støtten:

Bingoforskriften bestemmer at minimum 15% av overskuddet fra våre bingospill skal tilfalle lag og foreninger. Fra våre spilleautomater skal lag/foreninger motta 30% og fra Belago utbetales 25% av overskuddet. Overskuddet utbetales etterskuddsvis hvert kvartal

Se bingoforskriften for videre info

Koster det noe?

For å bli godkjent må laget/foreningen betale en engangssum til Lotteritilsynet på kr. 1300,-. Får laget/foreningen plass hos en bingoentreprenør må det betales det en lotteriavgift til Lotteritilsynet pr. kalenderår. Lotteriavgiften vil utgjøre 750,- pr. lag/forening samt kr. 25,- pr. dag for databingo. Lotteriavgiften forskutteres av entreprenør og trekkes ifra ved utbetaling av overskudd.

Er det dugnasarbeid knyttet opp mot støtten?

Nei! Men vi ønsker at lag og foreninger er aktive med tanke på frister for søknader og innmelding av korrekt kontaktinfo til enhver tid.

Andre krav?

Det er en rapporteringsplikt til Lotteritilsynet innen juni hvert år.

Les mer om rapportering til lotteritilsynet her

Spørsmål ang. støtte rettes til Adm/Markedsansvarlig pr.mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

bildet lag og foreninger